Strategie

Strategie

Uw organisatie steekt ongetwijfeld veel tijd en energie in het beantwoorden van strategische vraagstukken. Maar weet u nu goed wat de bijdrage van kwaliteit voor uw organisatie is? Weet u hoe de kwaliteit in uw organisatie gepositioneerd en hoe doeltreffend deze is? Weet u welke kwaliteitscultuur kenmerkend is voor uw organisatie en hoe deze past bij uw businessmodel? Weet u hoe uw kwaliteitsstrategie aansluit op het beheersen van business risico’s?

Petkovski-Kwaliteitsmanagement Advies ondersteunt organisaties bij het beantwoorden van strategische vraagstukken op het kwaliteitsvlak. Onze expertise in combinatie met de jarenlange ervaring staat garant voor het ontwikkelen en implementeren van een passende kwaliteitsstrategie met een duidelijke meerwaarde voor uw onderneming.

Meer weten over ontwikkelen en implementeren van een passende kwaliteitsstrategie? Neem dan contact met ons op.


Systeem

Systeem

Effectieve organisaties zijn in staat om de strategie succesvol om te zetten in tastbare resultaten. Deze omslag van strategie naar de dagelijkse praktijk betekent niets anders dan vertalen van de gemaakte strategische keuzes in concrete acties. Het belangrijkste instrument voor het succesvol omzetten van strategische keuzes in concrete acties is het kwaliteitssysteem.

Petkovski-Kwaliteitsmanagement Advies heeft een eigen model ontwikkeld dat strategische keuzes naadloos vertaalt in concrete verbeteringen dat resulteert in een verhoogde toegevoegde waarde van uw kwaliteitssysteem.

Meer weten over het verhogen van de toegevoegde waarde van uw kwaliteitssysteem? Neem dan contact met ons op.


Processen

Processen

Of het nu gaat over strategieën, plannen of verbeteracties, de uitwerking hiervan vindt altijd via de processen plaats. Dit is precies de reden waarom de kwaliteit van processen in iedere organisatie grote aandacht verdient. Om een optimaal resultaat te bereiken dienen de processen niet alleen in de lijn met de strategie te zijn, maar ook consistent te functioneren.

Petkovski-Kwaliteitsmanagement Advies beschikt over de benodigde ervaring en procesmanagement expertise om het optimum uit uw processen te halen.

Meer weten over optimalisatie van uw processen? Neem dan contact met ons op.


Mensen

Mensen

Als de processen grote aandacht verdienen dan zijn het de mensen die de grootste aandacht in een organisatie verdienen. Betrokken medewerkers die bewust zijn over hun eigen bijdrage hebben de sleutel tot succes in iedere organisatie. Wij geloven dat de juiste houding, kennis en vaardigheden van de medewerkers de basis tot succes vormt. Maar, wij geloven niet in een uit de boeken gehaalde universeel toepasbare systematiek die gegarandeerd helpt om de mensen te motiveren en effectief samen te laten werken. Daarom bieden wij geen ‘wetenschappelijke’ methodes maar concrete ‘hands on’ ondersteuning waarbij wij en uw medewerkers samen aan het realiseren van concrete doelstellingen werken.

Petkovski-Kwaliteitsmanagement Advies ondersteunt organisaties om de medewerkers met de strategie in verbinding te brengen.

Meer weten hoe het beste uit uw medewerkers kunt halen? Neem dan contact met ons op.